Tuesday, December 27, 2005

3.Vassago. Prince.


Vassago. Prince. Rules April 11-20. ARIES (day) Four of Wands. Jupiter-Tin.

Mighty Pringe. He is of the same nature as Agares. This Spirit is of a good nature, and his office is to declare things past and to come, and discover all things hidden or lost.
He governs 26 Legions of Spirits.

10 comments:

helinajokinen said...

Oletko tutustunut näihin kaikkiin henkiin Jahven nimissä, Kauko?

Kauko Allén said...

Helinä. En ole tutustunut näihin henkiin kenenkään nimissä henkilökohtaisesti. Tieto minulla kyllä heistä on. Silloin kun työskentelin tämän blogin parissa niin tunsin kyllä vahvasti heidän olemassaolonsa. Ehkä he olivat kiinnostuneita työskentely aiheestani. Uteliaisuus on kai myös heidän ominaisuutensa kuten myös meidän.

Kauko Allén said...

All these drowings of Spirits are made by David P.Wilson. Published at the book of Aleister Crowley´s Illustrated COETIA 1992 New Falcon Puplications.

helinajokinen said...

Nämä kaikki henget ovat valmiina esiintymään Jahven ja kolminaisuuden nimissä hengellisissä tilaisuuksissa... hyvin vaarallista, ellei osaa varoa niitä!

Unknown said...

Hei Helinä. En ole tutustunut heihin Jahven nimissä. Jahve on tietenkin kaikkien demoonisten henkiolentojen "Kapteeni". Näiden Goetia demoneiden johtaja on LUCIFUGE ROFOCALE Prime Minister Of Hell. En tietenkään ole myöskään tutustunut häneen mutta tunnen hänen alaisensa päällisin puolin ja heidän toiminta periaatteensa.

helinajokinen said...

Mitä tuo facebook-juttu täällä blogillasi tekee, Kauko?

helinajokinen said...

Sinun facebookisi on ollut omituinen viimeiset kuukaudet, ja täällä House of the Spirits-sivuilla on joka paikassa bf:n nimikyltti. Mikä kumma juttu tämä oikein on? Piruileeko joku vihamiehesi sinulle, Kauko?

Unknown said...

Helinä en tiedä mikä tämä FB informaatio tuplana tällä sivustollani on. En ole sitä itse tänne laitanut. Ehkä organisaatio hoitaa näitä asioita. Mene ja tiedä.

Kauko Allén said...

Helinä. Käväisen aina silloin tällöin katsomassa tätä sivustoa. En voi enää tehdä täällä mitään. Jostakin syystä tämä blogini on jäänyt tänne yksin. Kaikki muut 19 blogiani siirtyivät Googlen omistukseen jonkun B kaupan yhteydessä. sen näkee noista logoista, Alussa oli B tunnuksia nyt on g+ tunnukset. Elämä jatkuu näin. Huomenna kai alkaa vuosi 2013.

Kauko Allén said...

Muistaakseni tein tämän blogin joskus 10 vuotta sitten. Tämä blogi on levännyt täällä kaikessa rauhassa. On aina kiva silloin tällöin käydä katsomassa näitä juttuja ja kirjoituksia.